top of page

Zsiros Márk

20210605_100343 (1).jpg
  • Instagram
  • Facebook Round

Hálás vagyok, hogy a sporttal foglalkozhatok. Számomra az edzősködés nem egy munka, hanem egy küldetés és hobbi. Szeretek emberekkel foglalkozni és segítséget nyújtani nekik céljaik elérésében. A futás számomra egy életen át tartó szerelmet jelent, hiszen mindig lehet újítani benne és fejlődést elérni.  Ha engem választasz átadom a gondolkodásmódom, amellyel a sport területein és az élet egyéb területein is profitálhatsz hosszú távon.

Választhatsz edzéstervezés csomagjaim közül, melyeket személyre szabottan fogsz kézhez kapni. Ez azt jelenti, hogy életviteledhez alkalmazkodva és képességeidhez, edzettségi állapotodhoz mérve lesznek elkészítve.

Lehetőséged van közös edzésekre járni. Ezeket változó időpontokban és helyszíneken tartom ezért érdeklődj privát üzenetben, vagy keresd fel facebook oldalam.

Egyéni és csoportos edzések: foglalkozom gyorsaságfejlesztéssel, koordinációfejlesztéssel, mozgásfejlesztéssel, állóképességfejlesztéssel és még sok más képességfejlesztéssel. Ezeken az edzéseken személyesen jelen vagyok. Legyen szó egyéni vagy csoportos foglalkoztatásról keress bizalommal!

Kövessetek Facebookon és Instagrammon!

Specialitás:

Hol tart edzés:

bottom of page