Maradj Otthon Jótékonysági versenysorozat

Célja

 

 

A Magyar Futósport Egyesület a #maradjotthon kampány keretében otthon teljesíthető versenysorozatot szervez. A verseny célja, hogy a négy fal fogságában is végezhető mozgásra inspirálja a résztvevőket, akik a versenyre történő nevezéssel a Magyar Vöröskereszten keresztül a koronavírus elleni küzdelmet támogatják.
 

Versenyszabályzat

 

A verseny időpontja: 2020. március 28-tól, a verseny folymatosan teljesíthető

Helyszín: a lakásod

Versenykategóriák: futópad, helyben futás, szobakerékpár, spinner-kerékpár, elliptikus tréner

Távok: 1km, 5km, 10km, 21km, 42km

Futamok: az egyes futamok heti bontásban, minden vasárnap 19.00-tól indulnak. Az aktuális futam vasárnap 19 órától következő vasárnap 18 óráig tart.

Nevezési díj: 3000 Ft-tól

Eredményhirdetés: 2020.04.06-től minden hétfőn 18:00 órakor az esemény facebook oldalán.

Díjazás: Minden teljesítőnek egyedi érem, az abszolút első három helyezett férfi női mindegyik futamban oklevél díjazásban részesül

A nevezési díj tartalma: A befizetett nevezési díjból csak az érem díja (1500 Ft) kerül levonásra, a fennmaradó teljes összeg a Magyar Vöröskereszthez kerül! ​Tehát 3000 Ft támogatási összegből 1500 Ft kerül átadásra, 6000 Ft támogatási összegből 4500 Ft, és 12000 Ft támogatási összegből 10500 Ft.

A befizetett összegről számlát állítunk ki.

Az érem, és kupon átvetele a járványhelyzet lejárta után a 1113 Budapest, Hamzsabégi út 49-ben, és a 1032 Budapest, Bécsi út 201-ben.

Ha a csomagküldő szolgáltatást választod, akkor a Magyar Posta, az  Express One futárszolgálat, vagy kollégánk személyesen szállítja a számlázási címre. A kiszállítás, és csomagkezelés költsége 1500 Ft

Érmek
A nevezési rendszerben írjátok be az érem tipusát!
1. Tipus
2. Tipus
3. Tipus
4. Tipus
5. Tipus (szalag nélküli érem)

A verseny menete

Teljesítd!

1

Nevezz!

2

Befizeted a nevezési díjat, amely a Magyar Vöröskeresztnek szánt támogatást és az érem árát (1500 Ft) tartalmazza

Támogass!

3

Oszd meg!

4

Ha szeretnétek pólót, a nevezési linken tudtok rendelni!
Támogatói bor rendelés!

A Magyar Futósport egyesület kiemelt támogatója, a Laposa birtok is támogatja a Magyar Vöröskeresztet. A különleges, 2018-as évjáratú Kéknyelű megvásárlásával még 500 Ft-tal támogathatjátok a Magyar Vöröskereszt munkáját!

Igazi badacsonyi kuriózum ez a fajta: nagyon sok odafigyelést igényel és nem egy „egyszerű eset”, de minden törődést és jó évjáratot többszörösen hálál meg. Felejthetetlen, semmihez nem hasonlítható bort ad, mely hosszan érik és folyton változóban van. Fiatalon virágos illata az idő előrehaladtával egyre inkább a sárga gyümölcsöket idézi – de soha nem tolakszik előtérbe. A naturális, markánsan ásványos ízjegyekhez határozott savgerinc társul. Egy igazi terroir-bor – hamisítatlan Laposa-felfogásban.

Mire gyűjtünk?

A Magyar Vöröskereszt a befolyt adományokból védőfelszereléseket, fertőtlenítőt vásárol és juttat el oda, ahol azokra a legnagyobb szükség van. Emellett a lakosság hatékony tájékoztatására és felkészítésére, az érintett közösségekkel való együttműködésre, segítésükre fordítja. A felajánlásokból történik emellett az adományok logisztikája és az elosztás biztosítása. Az adományt elsődlegesen Magyarország területén használják fel, szükség esetén azzal a Nemzetközi Vöröskereszt munkáját segítik.

 

 

Igazolás

 

Futópados futás

A teljesítést igazolni a futópadon lévő kijelzőről készült képpel lehet, amelyen a teljesített táv látható. Amennyiben a futópadon nincs kijelző, úgy egy erre alkalmas sportóra futópad funkcióban (treadmill) végzett feladatról készült fénykép vagy alkalmazásból (pl. Garmin connect) feltöltött kép is elfogadható.

 

Helyben Futás

A teljesítést igazolni egy erre alkalmas sportóra futópad funkcióban (trademill) végzett feladatról készült fényképpel vagy alkalmazásból (pl. Garmin connect) feltöltött képpel lehet. 

 

Szobakerékpár Spinner-kerékpár, Elliptikus tréner

A teljesítést igazolni a teljesített távról készült fényképpel lehet. Ha a szobakerékpáron van kijelző, vagy óra, amely méri a távolságot, akkor az erről készült képet, vagy ha sportórával kommunikáló szenzor is fel van szerelve, akkor a tevékenységről kiexportálható képpel is lehet igazolni.

Az eredményeket igazolását azoktól fogjuk kérni, akik helyezettek lesznek a saját futamukban az adott héten. Tehát fontos, hogy rögzíteni kell a heti kihívást órával vagy képpel, de elküldeni azoknak kell majd minden futamban akiknek e-mail fogunk küldeni minden vasárnap este!

Kérdésed van a versennyel kapcsolatban?
Nézz körül a leggyakrabban ismételt kérdéseink között!
A verseny etikája 

Tiszteld és becsüld meg magad és a többi résztvevőt: ne csalj!

A versenyzők ellenőrzése szinte lehetetlen, természetesen így rengeteg lehetőség van a csalásra. Emellett problémát jelenthet az is, hogy a mérés nem ugyan azzal az eszközzel történik, így nehéz az összehasonlíthatóság. A küzdelmet azonban nem egymással, hanem a vírussal vívjuk! Mindannyian nyertesek leszünk, hiszen aki otthon sportol, az biztosan nem fertőz és őt biztosan nem fertőzik. Óvás nincs!

 

Felelősség

A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a kiválasztott táv teljesítése megfelelő fizikai és mentális felkészültséget igényelhet. Bármely résztevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem vállalnak felelősséget.

 

Támogatóink felajánlásai 

2000 Ft értékű CAP vásárlási kupon.

Az idei szezonra már előkészítettünk egy Charity Athletes Programot, amelyet versenyekre optimalizáltunk, de most egy ideig nem lesznek versenyek és  jelen helyzetben a szabadtéri tevékenység sem ajánlott, ezért a program keretében történt felajánlás erre a jótékonysági rendezvényre is érvényes. Aki most nevez a versenyre, a Hammer Nutrition jóvoltából egy 2000 Ft értékű CAP vásárlási kuponnal lesz gazdagabb!

Legyél az Egyesületük tagja!

Ha szeretnél egy nagyszerű csapat tagja lenni, ahol megkapod az támogatást amit  eddig még nem, akkor jelentkezz tagnak a Magyar Futósport Egyesületbe, várunk!

 

Magyar FutóSport Egyesület

 2336 Dunavarsány, Patak u 3.

 Gránit Bank: 12100011-17696252

  • Facebook Round