top of page

Horváth Bálint

Képernyőfotó 2021-01-24 - 21.53.25.png

Horváth Bálint vagyok funkcionális és erőnléti tréner, valamint  az STG Budapest Margit-Sziget vezetője és edzőjeként tevékenykedek, készítem fel a csapatot a terep akadályfutásra.

 

Gyerekkorom óta sportolok kisebb nagyobb kihagyással. A sportot gyerekként birkózással kezdtem majd az idő múltával az ifi csapatban 2x válogatott kerettag is voltam. Ezután jött egy pár évnyi szünet, majd következett a testépítés amit azóta is hobbiként űzök. 

A napi szintű edzés és testépítés az életem részévé vált. Éreztem, hogy a hobbim iránti szeretetemet magasabb fokra szeretném helyezni, így elvégeztem egy sportoktatói képzést testépítői szakkal. Sikeres vizsgát követően tovább képeztem magam egy funkcionális tréner és egy erőnléti tréner (military power cross) képzéssel. A mai napig folyamatos képzésekkel és tanulmányokkal fejlesztem magam hogy minél szélesebb legyen a tudásom.

2016 év végén találtam rá az első terep akadályfutó versenyre, ami teljes elhivatottságot okozott nálam és azóta is szívből gyakorlom. 

2019-től foglalkozok amatőr sportolókkal és készítem fel őket céljaik elérésére. Csoportos saját testsúlyos és funkcionális, akadály specifikus edzéseket tartok.

Erőnlét, erőfeszítés, kitartás - ez kell ahhoz, hogy valakiből eredményes sportoló legyen. Hiszem  hogy alázatos kemény munkával bármit elérhetünk amit csak szeretnénk.

 

Amiben segíteni tudok:

-Céljaid elérésében az akadályfutás, futás területén 

-Kül és beltéri akadály specifikus edzések 

-Erő, állóképesség fejlesztés

bottom of page