Győzzük le a Koronavírust! Jótékonysági versenysorozat

Célja

 

 

A Magyar Futósport Egyesület a győzzük le a koronvírust kampány keretében otthon és bárhol teljesíthető versenysorozatot szervez. A verseny célja, hogy mozgásra inspirálja a résztvevőket, akik a versenyre történő nevezéssel a Magyar Vöröskereszten keresztül a koronavírus elleni küzdelmet támogatják.
 

Versenyszabályzat

 

A verseny időpontja: 2020. szeptember 08-tól, a verseny folymatosan teljesíthető

Helyszín: kedvenc futó, kerékpáros útvonalad, ​lakásod, kerted stb.

Versenykategóriák: futás, kerékpározás, futópados futás, szobakerékpár, görgő, elliptikus tréner, evezőpad

Távok: 1km, 5km, 10km, 21km, 42km

Nevezési díj: 3000 Ft-tól

Díjazás: Minden teljesítőnek egyedi érem

A nevezési díj tartalma: A befizetett nevezési díjból csak az érem díja (1500 Ft) kerül levonásra, a fennmaradó teljes összeg a Magyar Vöröskereszthez kerül! ​Tehát 3000 Ft támogatási összegből 1500 Ft kerül átadásra, 6000 Ft támogatási összegből 4500 Ft, és 12000 Ft támogatási összegből 10500 Ft.

A befizetett összegről számlát állítunk ki.

Az érem átvehető személyesen a 1032 Budapest, Bécsi út 201-ben.

Ha a csomagküldő szolgáltatást választod, akkor a Magyar Posta, az  Express One futárszolgálat, vagy kollégánk személyesen szállítja a számlázási címre. A kiszállítás, és csomagkezelés költsége 1500 Ft, de egy csomagban akár 3 érem is kérhető.

Érmek
A nevezési rendszerben írjátok be az érem tipusát!
1. Tipus
2. Tipus
3. Tipus
4. Tipus
5. Tipus (szalag nélküli érem)

A verseny menete

A kiválasztott versenykategóriában a kiválasztott táv teljesítése

Teljesítd!

1

Ki kell tölteni a nevezési lapot, amelyen az alapadatok megadása után kiválasztod a versenykategóriát, távot, az eredményedet és azt, hogyan szeretnéd átvenni az érmet

Nevezz!

2

Befizeted a nevezési díjat, amely a Magyar Vöröskeresztnek szánt támogatást és az érem árát (1500 Ft) tartalmazza

Támogass!

3

Oszd meg másokkal is a lehetőséget, ha 2020-an csak egy érmed lesz versenyről, akkor legyen ez!

Oszd meg!

4

Ha szeretnétek pólót, a nevezési linken tudtok rendelni!
Mire gyűjtünk?

A Magyar Vöröskereszt a befolyt adományokból védőfelszereléseket, fertőtlenítőt vásárol és juttat el oda, ahol azokra a legnagyobb szükség van. Emellett a lakosság hatékony tájékoztatására és felkészítésére, az érintett közösségekkel való együttműködésre, segítésükre fordítja. A felajánlásokból történik emellett az adományok logisztikája és az elosztás biztosítása. Az adományt elsődlegesen Magyarország területén használják fel, szükség esetén azzal a Nemzetközi Vöröskereszt munkáját segítik.

 

 

Kérdésed van a versennyel kapcsolatban?
Nézz körül a leggyakrabban ismételt kérdéseink között!
A verseny etikája 

Tiszteld és becsüld meg magad és a többi résztvevőt: ne csalj!

A versenyzők ellenőrzése szinte lehetetlen, természetesen így rengeteg lehetőség van a csalásra. Emellett problémát jelenthet az is, hogy a mérés nem ugyan azzal az eszközzel történik, így nehéz az összehasonlíthatóság. A küzdelmet azonban nem egymással, hanem a vírussal vívjuk! Mindannyian nyertesek leszünk, hiszen aki otthon sportol, az biztosan nem fertőz és őt biztosan nem fertőzik. Óvás nincs!

 

Felelősség

A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a kiválasztott táv teljesítése megfelelő fizikai és mentális felkészültséget igényelhet. Bármely résztevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem vállalnak felelősséget.

 

Támogatóink felajánlásai 

2000 Ft értékű CAP vásárlási kupon.

Az idei szezonra már előkészítettünk egy Charity Athletes Programot, amelyet versenyekre optimalizáltunk, de most egy ideig nem lesznek versenyek és  jelen helyzetben a szabadtéri tevékenység sem ajánlott, ezért a program keretében történt felajánlás erre a jótékonysági rendezvényre is érvényes. Aki most nevez a versenyre, a Hammer Nutrition jóvoltából egy 2000 Ft értékű CAP vásárlási kuponnal lesz gazdagabb!

Legyél az Egyesületük tagja!

Ha szeretnél egy nagyszerű csapat tagja lenni, ahol megkapod az támogatást amit  eddig még nem, akkor jelentkezz tagnak a Magyar Futósport Egyesületbe, várunk!

 

Magyar FutóSport Egyesület

 2336 Dunavarsány, Patak u 3.

 Gránit Bank: 12100011-17696252

  • Instagram
  • Facebook Round