top of page
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen jogai vannak a tagoknak?

Az egyesülési jog mindenkit megillető szabadságjog, és egyik alapvető elve az önkéntesség. A tag tehát kizárólag önkéntesen, szabad akaratából léphet be az egyesületbe, saját elhatározásából tartja fenn tagsági jogviszonyát, és azt szintén saját akaratából szüntetheti meg (kivéve a kizárás eseteit).

Milyen különféle tagjai lehetnek egy egyesületnek?

  • Rendes tag: jogai és kötelezettségei az egyesület viszonylatában teljesek

  • Pártoló tag: aki az egyesület céljaival egyetértve vagyoni hozzájárulással támogatja annak működését, céljai elérését, de nem rendelkezik a rendes tag teljes jogosítványaival

  • Tiszteletbeli tag: aki általában kimagasló szakmai vagy társadalmi értékei alapján, hírnevével támogatja az egyesületet és általában szintén nem rendelkezik a rendes tagokat megillető jogosítványokkal

Kik azok a Titánok?

A Magyar Futósport Egyesület Elit alakulata. Azt hogy ki lehet TItán az egyesület elnöke és az adott szakosztály vezetője, csapatkapitánya közös megegyezés alapján dönti el. A Titán státusz az adott évre szól minden évben ki kell érdemelni. Bárki bekerülhet az eredményei alapján, és ugyanígy ki is kerülhet. A Titánok száma szakosztályonként korlátozva van.

Ha egyszerű tag szeretnék lenni kell szerződést kötnöm?

Nem, csak a Tiánoknak kell szerződést kötniük az egyesülettel

Milyen kedvezmények járnak a tagsággal?

Salomon, Hoka, Garmin, WAA Ultra, Hammer Nutrition, Compressport termékekre, teljesítménydiagnosztikára, edzésterv készítésre jár kedvezmény.

Több versenyre is kedvezményes nevezést biztosítunk az egyesület partnerei által rendezett eseményeken.

Mi a tagdíj?

Tagdíjat csak az egyesület  tagjai fizetnek, ahol is tagdíj fizetése a tagsági viszony feltétele is. A tagdíjat a szervezet legfőbb szerve a létesítő okiratban meghatározott módon határozza meg. A tagdíj a tag számára kötelezően fizetendő.

Mennyi a tagdíj?

Évente 12.000 Ft, melyet az egyesület számlájára kell befizetni.

Hogyan tudom befizetni a tagdíjat?

Bankkártyával a tagdíjbefizetési oldalon.

bottom of page