Edzőink

Képernyőfotó 2021-07-19 - 19.51.24.png

Szabó Sándor

Az futókkal való munkát és a csapatmunkát kifejezettem élveztem, ebből alakult ki az edzői irány. Azóta töretlenül ezt csinálom, és az a célom, hogy minél hasznosabb és minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani leendő partnereinknek, vagy ahogyan én szeretem hívni őket: sportolóinknak.

Személyi edzés napi kapcsolattartással. Folyamatosan bővül a tanítványaim száma. Akár terep, sík vagy kutyás futók, célom az álmaik beteljesülése! Lehetsz kezdő, profi, segítek. Így leszünk a legsikeresebb egyesület!

Varga József

Képernyőfotó 2020-11-01 - 18.34.06.png

Csécsei Zoltán

Rövid bemutatkozó

betelt a létszám!

Az edzői képzés és atlétika pálya szélén szerzett tapasztalatok alapján meggyőződésem, hogy futókkal foglalkozni csak online nem lehet, az edzésterv szerinti felkészítés és edző által felügyelt, közös edzés nem válaszható szét. 

Krátky Egon

Kremlicza Levente

Gyerekkorom óta sportolok, hat éve segítek edzőként a hozzám fordulóknak elérni a céljaikat. 

#Bel- és kültéri személyi edzések

Gál Tibor

Nem csupán a kezdők részére fontos az edzésmunka koordinálása. A haladók és a profik is így tudják fenn tartani és fejleszteni erőnlétüket és gyorsaságukat. A teljesítmény folyamatos növelése érdekében az edzőnek fel kell dolgoznia az elvégzett munka eredményeit.

#funkcionális edzés

#street workout

#OCR

Horváth Bálint

2019-től foglalkozok amatőr sportolókkal és készítem fel őket céljaik elérésére. Csoportos saját testsúlyos és funkcionális, akadály specifikus edzéseket tartok.Erőnlét, erőfeszítés, kitartás - ez kell ahhoz, hogy valakiből eredményes sportoló legyen. Hiszem  hogy alázatos kemény munkával bármit elérhetünk amit csak szeretnénk.

Berkes Márton

Bemutatkozó anyag

Szilágyi Zsófia

Bemutatkozó szöveg

Ma már a pályán megtalálják a számításukat mind a Spartanra, mind bármilyen OCR versenyre készülő atléták, legyenek amatőrök, félamatőrök vagy akár profik. 

A pályán kb. 35 különböző féle akadály található

Tibike Pályája