top of page
Szilveszteri Jótékonysági Virtuális Futás – 50 éves Dombóvár 
2020. december 28. - 2021. január 3.

A verseny célja

Verseny célja: Az aktív egészséges életmódra való nevelés, az aktív kikapcsolódás, az egészség megőrzése. Dombóváron nagy hagyománya van a szilveszteri futásnak. Idén alkalmazkodva a vírushelyzet szabályaihoz virtuális módon lehet részese a futásnak, kiegészítve a jótékonysági szándékkal. A regisztrációs díj teljes egésze átutalásra kerül két dombóvári egyesület számára. Továbbá az utolsó lehetőség arra, hogy kapcsolódjunk a város 50. jubileumi évfordulójához. Dombóvár 1970. április 1-jén kapott városi rangot. Ezért az 50 éves jubileumi logóval ellátott egyedi éremmel ajándékozzuk meg az első hatszáz nevezőt. Együtt közösen a rendkívüli helyzet szabályainak betartása mellett, segítsünk és fussunk át az új esztendőbe! 

A verseny részletei

Verseny időpontja: 2020. december 28. – 2021. január 3.

 

Helyszín: Otthon, az utcán vagy sportpályán, földön, vízen, levegőben, bárhol Magyarországon!

Verseny rendezője: Dombóvár Város Önkormányzata

Versenyigazgató: Pintér Szilárd

Technikai vezető: Varga Szilvia, Futó Péter                      

Adományozott: HELP Dombóvár Egyesület, Dombóvári Mentő Alapítvány       

Verseny résztvevői: Korosztálytól függetlenül, aki szereti ez egészséges életmódot, hajlandó tenni a sikerért és támogatást kívánnak nyújtani. Minden résztvevő saját felelősségre vesz részt az online eseményen.

 

Versenyszámok:

2021 méter Futás, kocogás és séta. Szeretettel várjuk a családokat, időseket, fiatalokat, esetlegesen egy hétvégi kirándulás is egy jó apropó a teljesítésre. A kutyasétáltatás is ide tartozhat. Ebben az egy esetben lehetőség van a személyes regisztrációra és készpénzes fizetésre a Tinódi Ház portáján december 28-29 -30-án 9-13 óra között.

5.0 km és 10.0 km Ide hívjuk azokat, akik szeretik a kihívásokat, ez már komolyabb felkészülést kíván. De ha rekordot döntenél, itt a helyed, legyen ez az első 10 km-ed! Futás, kutyás futás.

Nevezési határidő:     2020. december 28. – 2021. január 3-ig 

Ebben az időszakban folyamatos a nevezés és a teljesítés is egyben.

 

Nevezési díj: 1500 Ft/fő, amelyből minden egyes forintot a HELP Dombóvár Egyesület és a Dombóvári Mentő Alapítvány javára fordítjuk.  

A nevezési díj tartalmazza az egyedi emlékérmet, amely limitált darabszámban érhető el, az első ezer regisztráló számára.

Mit kell tenned: Egyszerűen csak teljesítened kell az általad tetszőlegesen kiválasztott távot. Fontos, előbb teljesítsd, csak aztán regisztrálj! Figyeljétek az online felületet, a regisztráció a Magyar Futósport Egyesület weblapján lesz aktív. Fizetési opciók: bankkártyás fizetés vagy utalás.

 

Költségek: Az érem személyes átvételnél nincs költség.

Csomagküldés Magyarországon belül utánvéttel, 870 Ft költségen. 

                                         

Verseny egyéb tudnivalói: Az egyedi érem 2021. január 11-től vehető át a Tinódi Házban (Dombóvár, Hunyadi tér 25., hétköznap: 9:00 – 13:00), illetve ettől a naptól kezdődik meg a postázása is. 

 

Az esemény sajtó nyilvános. Sajtó infó: varga.szilvia@dombovar.hu, 70/3345-508

 

A verseny lebonyolítási formája: egyéni illetve családi verseny, az éppen aktuális korlátozások maradéktalan betartásával. 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel most különösen nagy jelentősége van annak,

hogy jobban odafigyelj magadra és a környezetedre egyaránt!

 

Várunk titeket, fussunk át az újévbe Dombóváron!

Szeretnénk sok sikert kívánni, találkozunk a képzeletbeli célvonalnál egy éremmel és egy közös élménnyel!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

Az érem
talan_vegleges_erem_e.png
talan_vegleges_erem_hatoldal.png

A verseny menete

Teljesítsd!

1

A kiválasztott versenykategóriában a kiválasztott táv teljesítése

Ki kell tölteni a nevezési lapot, amelyen az alapadatok megadása után kiválasztod a versenykategóriát, távot, az eredményedet és azt, hogyan szeretnéd átvenni az érmet

Nevezz!

2

Oszd meg másokkal is a lehetőséget!

3

Oszd meg!

bottom of page