Első körben az javasoljuk, légy felelősségteljes, és maradj otthon! A kampányt folytatjuk, mert a támogatásotokra MOST van szükség, de természetesen a feladatokat akkor végezzétek el amikor biztonságos!

Mindenki úgy segít, ahogy tud. Mi úgy tudunk, hogy megadjuk nektek a lehetőséget, hogy együtt segítsünk, akkor, ott és amikor kell! Most van a legnagyobb szükség ránk!

A Magyar Futósport Egyesület lehetőséget biztosít a futóknak, hogy támogassák a Magyar Vöröskereszt munkáját.

Mire gyűjtünk?

A Magyar Vöröskereszt a befolyt adományokból védőfelszereléseket, fertőtlenítőt vásárol és juttat el oda, ahol azokra a legnagyobb szükség van. Emellett a lakosság hatékony tájékoztatására és felkészítésére, az érintett közösségekkel való együttműködésre, segítésükre fordítja. A felajánlásokból történik emellett az adományok logisztikája és az elosztás biztosítása. Az adományt elsődlegesen Magyarország területén használják fel, szükség esetén azzal a Nemzetközi Vöröskereszt munkáját segítik.

Hova kerül a nevezési díj?

A nevezési díjakról számlát kapsz, a jótékonysági összegből csak az érem díja kerül levonásra, és a fennmaradó teljes összeg a Magyar Vöröskereszthez kerül!

Tehát 3000 Ft támogatási összegből 1500 Ft kerül átadásra, 6000 Ft támogatási összegből 4500 Ft, és 12000 Ft támogatási összegből 10500 Ft.

Az érmek átvételének idejéről és helyéről időben fogunk titeket tájékoztatni.

Mivel tudsz gyűjteni?

GEOGO TÚRA

A GeoGo túrák a teljesítménytúrákhoz hasonlíthatók, azaz meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül kell teljesíteni. Lényeges különbség, hogy nem rendezvényként kerülnek meghirdetésre, így egyénileg bármikor teljesíthetők. A teljesítését a GeoGo alkalmazással kell igazolni.

A nevezési díj befizetését követően az űrlapon megadott e-mail címre kapni fogsz egy egyedi kódot. A közel 200 GeoGo-s útvonal közül teljesítsd bármelyiket sétálva, túrázva vagy futva. Sikeres teljesítést követően a teljesítési adatlapon add meg az e-mailban kapott egyedi kódot. Ekkor kerülsz be a támogatók névsorába. A támogatói névsorból letöltheted a támogatói fokozatnak megfelelő oklevelet. A támogatói listába bekerülő teljesítők egyedi érem átvételére jogosultak.

VIRTUÁLIS FUTÁS

Fuss le otthon 6 kilométert és küld el a tracket, vagy képet az útvonalról az info@futosport.hu e-mail címre.

JÓTÉKONYSÁGI FUTÓVERSENY

Amint úgy látjuk, hogy megrendezhető a jótékonysági futóverseny a lehető leghamarabb meg fogjuk tenni.

A részletekért figyeljétek az oldalunkat!

Magyar FutóSport Egyesület

 2336 Dunavarsány, Patak u 3.

 Gránit Bank: 12100011-17696252

  • Facebook Round