top of page

Bogár Jani Spártában!

Célja

 

A Magyar Futósport Egyesület egyik fő célkitűzése az, hogy hazánk legjobb futóinak hazai, vagy akár nemzetközi szereplése ne anyagi kérdés legyen. Most Magyarország egyik legeredményesebb ultramaratoni futójának, Bogár Jánosnak szeretnénk segíteni abban, hogy 29 év után újra eljuthasson Spártába a legendás Spartathlonra, ahol már 1991-ben állt a dobogó legfelső fokán!

Aki nem ismeri Janit, annak tudnia kell, hogy csodálatos eredményei mellet egy végtelenül szerény, közvetlen, kedves ember, akinek a futás az élete! Nagyon szeretne kijutni újra Spártába, de sajnos jelenlegi anyagi helyzetében ez lehetetlen.

Aki többet szeretne megtudni sokunk ultrafutó példaképéről, az mindenképpen olvassa el EZT a cikket és hallgassa meg a Büntetőkör 6. adását, ahol Simonyi Balázs készít vele interjút!

Szabályzat

 

Az esemény időpontja: 2020. május 24-től visszavonásig

Helyszín: a kedvenc pályád, vagy akár otthon, futópadon

Versenykategóriák: szabadtéri futás, futópad

Távok: 1km, 5km, 10km, 21km, 42km

Nevezési díj: 3000 Ft

Díjazás: Minden teljesítőnek egyedi érem

A nevezési díj tartalma: A befizetett nevezési díjból csak az érem ára (1500 Ft) kerül levonásra, a fennmaradó teljes összeget Jani támogatására fordítjuk.

A befizetett összegről számlát állítunk ki.

Az érem személyes átvetelére a 1113 Budapest, Hamzsabégi út 49-ben, és a 1032 Budapest, Bécsi út 201-ben van lehetőség.

Ha a csomagküldő szolgáltatást választod, akkor a Magyar Posta, az  Express One futárszolgálat, vagy kollégánk személyesen szállítja a számlázási címre. A kiszállítás, és csomagkezelés költsége 1500 Ft

Érem
101988335_274720706984326_34607974635756

A verseny menete

A kiválasztott versenykategóriában a kiválasztott táv teljesítése

Teljesítsd!

1

Ki kell tölteni a nevezési lapot, amelyen az alapadatok megadása után kiválasztod a versenykategóriát, távot, az eredményedet és azt, hogyan szeretnéd átvenni az érmet

Nevezz!

2

Befizeted a nevezési díjat, amely a Bogár Jánosnak szánt támogatást és az érem árát (1500 Ft) tartalmazza

Támogass!

3

Ha úgy gondolod, oszd meg másokkal is a lehetőséget!

Oszd meg!

4

Póló
Ha szeretnétek Jani által dedikált pólót, a nevezési linken tudtok rendelni!
polo.png
Kérdésed van a versennyel kapcsolatban?
Nézz körül a leggyakrabban ismételt kérdéseink között!
Felelősség

A nevezéssel a résztvevők tudomásul veszik, hogy a kiválasztott táv teljesítése megfelelő fizikai és mentális felkészültséget igényelhet. Bármely résztevő felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem vállalnak felelősséget.

Legyél az Egyesületük tagja!

Ha szeretnél egy nagyszerű csapat tagja lenni, ahol megkapod az támogatást amit  eddig még nem, akkor jelentkezz tagnak a Magyar Futósport Egyesületbe, várunk!

jani5.jpg
bottom of page